ACTIVITATS DIRIGIDES

A partir del gener 2024

DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRESDISSABTE
6:35CLASSE FUNCIONALSPINNINGCLASSE FUNCIONALSPINNINGESTIRAMENTS
9:15IOGAIOGA
9:30SPINNINGSPINNINGSPINNINGZUMBA
9:30AQUAGYMAQUAGYMAQUAGYMAQUAGYMBALLS LLATINS
9:30PILATESBODYPUMPPILATESGACGYM TERAPIA
10:30AQUATERAPIAAQUATERAPIAAQUATERAPIA
10:30BALLS LATINSESTIRAMENTSGACZUMBASPINNING
15:15PILATESSPINNINGPILATESBODYPUMPZUMBA
16:30IOGAIOGA
17:30SPINNING & ABDZUMBAPILATESCLASSE FUNCIONALGAC
18:30BODYPUMPPILATESGACPILATESZUMBA + FIT
18:30SPINNINGSPINNINGSPINNINGSPINNING
18:30AQUATERAPIA
AQUATERAPIA19:00 SPINNING
19:30AQUAGYMAQUAGYM
19:30PILATESZUMBA + FITZUMBABODYPUMPESTIRAMENTS
20:30ZUMBACLASSE FUNCIONALBODY PUMPZUMBA

Body Pump

És un programa d’entrenament físic que combina activitat aeròbica i treball muscular mitjançant l’aixecament de pesos al ritme de la música.

GAP

És un exercici dirigit que consisteix a treballar tres zones del cos: glutis, abdominals i cames; amb l’objectiu de tonificar i eliminar el greix de la zona.

Funcional

Es basa en realitzar exercicis que s’adapten als moviments naturals del cos per treballar de manera global els músculs i les articulacions. El principal avantatge és que l’activitat es pot adaptar completament a la condició física de cada persona.

Zumba

És una classe dirigida en la que es realitzen exercicis aeròbics al ritme de la música amb la finalitat de perdre pes de la manera més divertida i millorar l’estat d’ànim.

Zumba fit

Combinació de coreografies al ritme de la música i exercicis amb material per enfortir els músculs.

Spinning

És un exercici aeròbic i cardiovascular que es du a terme sobre una bicicleta estàtica en la qual es treballa el tren inferior (cames i glutis) al ritme de la música.

Ioga

És una pràctica que connecta el cos, la respiració i la ment, mitjançant postures físiques, exercicis de respiració i meditació per millorar la salut en general.

Pilates

És una disciplina esportiva pensada per corregir, promoure i mantenir una estructura corporals alineada, sana i equilibrada a través del moviment del cos i la respiració.

Aquagym

És un tipus de fitness aquàtic on els exercicis se centren en la tonificació muscular, en les repeticions i en el treball amb material aquàtic. És molt recomanable per a persones amb sobrepès, lesions traumatològiques i amb problemes de mobilitat gràcies al poc impacte en les articulacions.

Estiraments

Consisteix en una sèrie d’exercicis suaus i mantinguts on els músculs s’allarguen i s’estiren més enllà de la longitud que sol tenir en un estat de repòs.

Scroll al inicio