Documento sin título
Documento sin título

Vols celebrar l´aniversari d´una manera diferent?
Ara al gimnàs Record, pots celebrar l´aniversari del teu fill/a per només 10€ per nen/a gaudiràs de 3 hores de jocs recreatius a la piscina i d´un berenar a escollir, amb pastis només has de de trucar i reservar dia i hora.
PER NADAL, SETMANA SANTA I A L'ESTIU
El Diver Record, és un casal pensat pels teus fills o filles, on any rere any, temporada rere temporada, Gimnàs Record ofereix una sèrie d’activitats, des de curset de natació, activitats lúdiques, esportives, reforç escolar, tallers de manualitats, jornades específiques, sortides a l´exterior, repàs d´anglés, etc...

Una manera fàcil de compatibilitzar les vacances de setmana santa, estiu i Nadal, dels teus fills/es amb la teva jornada laboral, per infants des de els 2 anys fins als 12 anys.Adapta les vacances escolars, a les teves necessitats i als teus horaris.

* Descomptes per germans.
* Servei de menjador.
* Servei d’ acollida.

No ho dubtis i demana informació.

Places limitades

ACTIVITATS INFANTILS

* ACTIVITATS COMBINABLES ENTRE ELLES.
* ESTALVIA 9€ EL PAGAMENT TRIMESTRAL
Als pre-escolars els agrada els MUGENPEKES!
MUGENPEKES és el nostre programa de Mugendo infantil, especialment indicat per a nens o nenes amb edats compreses entre els 4 i els 16 anys. Profesionalment dissenyat perquè els teus fills aprenguin concentració i autocontrol d’una manera divertida i enriquidora. És allò que nosaltres anomenem educació “edu-vertida”. Adquiriran, de manera lúdica, tècniques veritables i importants per al seu desenvolupament personal.
EL TEU FILL APRENDRÀ MOLT MÉS QUE NOMÉS UN ART MARCIAL!
No només els teus fills adquiriran una sòlida preparació física amb el nostre programa de Mugenpekes, sinó que també desenvoluparan conceptes com “el treball en equip”, “educació i bones maneres” i a “donar el millor d’ells mateixos”, fora de les classes. Les nostres 8 tècniques de desenvolupament personal són:
CONCENTRACIÓ – MEMÒRIA - TREBALL EN EQUIP – DISCIPLINA – AUTOCONTROL - PREPARACIÓ FÍSICA - EQUILIBRI - COORDINACIÓ
Mugenpekes és un programa de Mugendo orientat a reforçar els valors familiars. Algunes de les coses que s’aprenen a casa es reforçaran a les nostres classes amb “mini xerrades” des del primer dia, com per exemple la bona educació. El teu fill guanyarà seguretat amb les nostres classes de desenvolupament personal.
Gimnàs Record Copyright © All Rights Reserved - Creado por Smenson.com